Foto - Min søster

23.jan.2012 @ 20:41 i Foto 5 kommentarer

Her kommer tre bilder jeg har tatt av min søster. Hun har fint hår ♥

Likte du bildene?

- Live T.

Canon EOS 550D

14.jan.2012 @ 20:53 i Videoer 2 kommentarer
Nå har jeg fått låne en Canon EOS 550D av min kjære fetter Fredrik !  Har også laget en liten videoblogg om det jeg vet om kamera, og hva jeg syns .. enjoy !
video:canon eos 550d

Likte du videoen?
Har du Canon EOS 550D?
Hva syns du om kameraet?

- Live T. 

Foto - Flammer

07.jan.2012 @ 22:16 i Foto 5 kommentarer

Nå går det litt trått med å ta bilder, fordi skolen har begynt igjen.. men har tatt noen bilder nå i helgen, og jeg storkoser meg! Tok noen bilder av flammer i peisen, noe jeg aldri har gjort før, men fikk prøvd meg fram, og fant noen gode teknikker.


TIPS: På noen bilder ser man at jeg har et sånn papir (det skulle komme mer flammer), da har jeg brukt høy ISO, og på bildene du bare ser flammer har jeg ISO 100. Personlig synes jeg det er finest med 100, men det er bare etter smak og behag.

Så skal jeg si at jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne sminkeprodukter til over 600kr !!! Delta her

Likte du bildene?
Har du tatt bilder av flammer? link.. ?

- Live T.  

Foto - Fyrverkeri

01.jan.2012 @ 01:58 i Foto 5 kommentarer

Godt nyttår! Håper dere for et flott 2012, og tusen takk for at du klikket deg innom bloggen min ♥ Tok selvfølgelig noen bilder til dere, også tenkte jeg å lage et lite nyttårsforsett.

 

LOLHihi , passet til anledningen og har brukt litt av teksten i noen av bildene, pluss at jeg digger sangen!

TIPS: Det er lurt å ha lang lukkertid (1-30 sekunder) når du driver med nattfotografering (fyrverkeri, stjernehimmel etc.), og heller ha kameraet på et stativ. Dette er lurt, fordi lysforholdene blir bedre av lang lukketid. Blir bildet ditt for lyst? Ta kortere lukketid. Blir bildet ditt for mørkt? Ta lengre lukketid
 

Likte du bildene?
Liker du "Firework"?
Var tipset hjelpsomt?
 
 

-Live T.

Live T.s fotoblogg ♥

Live T.s fotoblogg ♥ 13, Askim
Jeg heter Live, og er tretten år. Jeg har laget denne fotobloggen for å lære litt mer om foto, for syns det er utrolig morsomt å ta bilder. Kommer ikke til å blogge mer enn 1-2 ganger i uken, men håper du vil holde deg oppdatert! Legg GJERNE igjen tips i kommentarerfeltet!

Søk

Kategorier

hits