Foto - Min søster

23.jan.2012 @ 20:41 i Foto 5 kommentarer

Her kommer tre bilder jeg har tatt av min søster. Hun har fint hår ♥

Likte du bildene?

- Live T.

Foto - Flammer

07.jan.2012 @ 22:16 i Foto 5 kommentarer

Nå går det litt trått med å ta bilder, fordi skolen har begynt igjen.. men har tatt noen bilder nå i helgen, og jeg storkoser meg! Tok noen bilder av flammer i peisen, noe jeg aldri har gjort før, men fikk prøvd meg fram, og fant noen gode teknikker.


TIPS: På noen bilder ser man at jeg har et sånn papir (det skulle komme mer flammer), da har jeg brukt høy ISO, og på bildene du bare ser flammer har jeg ISO 100. Personlig synes jeg det er finest med 100, men det er bare etter smak og behag.

Så skal jeg si at jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne sminkeprodukter til over 600kr !!! Delta her

Likte du bildene?
Har du tatt bilder av flammer? link.. ?

- Live T.  

Foto - Fyrverkeri

01.jan.2012 @ 01:58 i Foto 5 kommentarer

Godt nyttår! Håper dere for et flott 2012, og tusen takk for at du klikket deg innom bloggen min ♥ Tok selvfølgelig noen bilder til dere, også tenkte jeg å lage et lite nyttårsforsett.

 

LOLHihi , passet til anledningen og har brukt litt av teksten i noen av bildene, pluss at jeg digger sangen!

TIPS: Det er lurt å ha lang lukkertid (1-30 sekunder) når du driver med nattfotografering (fyrverkeri, stjernehimmel etc.), og heller ha kameraet på et stativ. Dette er lurt, fordi lysforholdene blir bedre av lang lukketid. Blir bildet ditt for lyst? Ta kortere lukketid. Blir bildet ditt for mørkt? Ta lengre lukketid
 

Likte du bildene?
Liker du "Firework"?
Var tipset hjelpsomt?
 
 

-Live T.

Foto - Vannsprut

30.des.2011 @ 23:42 i Foto 3 kommentarer

Da har jeg og speilrefleksen blitt gode venner, og vi har det veldig morsomt sammen ♥ Jeg legger ut noen vannsprut-bilder jeg tok en av de første dagene so jeg ble veldig fornøyd med.Det jeg gjorde var å sette et glass opp ned under vasken, og bar sette på full styrke (hvis det heter det).
 

Likte du bildene?
Vet du om noen annen måte man kan ta sånne bilder? 

-Live T. 

 

Foto - Vinterkveld

08.des.2011 @ 21:27 i Foto 3 kommentarer

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på innlegget under, og for alle som så på bloggen! Ble utrolig glad når jeg lå på 8. plass i Askim ♥ Var nok et engangs tilfelle, men ble jo glad da!

Da har snøen endelig kommet til Askim! Det er herlig med snø altså! Det er liksom ikke jul/vinter uten snø, også er det jo utrolig pent å se på da, så da er det bare å ta frem kameraet ♥ 

 


Dårlig kvalitet :L


Meg og hunden :) 
 

Ble mest fornøyd med bildet nr. 3 
 

LIKER DU SNØ?
HVA SYNS DU OM BILDENE ?

- Live T. 

Live T.s fotoblogg ♥

Live T.s fotoblogg ♥ 13, Askim
Jeg heter Live, og er tretten år. Jeg har laget denne fotobloggen for å lære litt mer om foto, for syns det er utrolig morsomt å ta bilder. Kommer ikke til å blogge mer enn 1-2 ganger i uken, men håper du vil holde deg oppdatert! Legg GJERNE igjen tips i kommentarerfeltet!

Søk

Kategorier

hits