Foto - Flammer

07.jan.2012 @ 22:16 i Annet 1 kommentar

Nå går det litt trått med å ta bilder, fordi skolen har begynt igjen.. men har tatt noen bilder nå i helgen, og jeg storkoser meg! Tok noen bilder av flammer i peisen, noe jeg aldri har gjort før, men fikk prøvd meg fram, og fant noen gode teknikker.


TIPS: På noen bilder ser man at jeg har et sånn papir (det skulle komme mer flammer), da har jeg brukt høy ISO, og på bildene du bare ser flammer har jeg ISO 100. Personlig synes jeg det er finest med 100, men det er bare etter smak og behag.

Likte du bildene?
Har du tatt bilder av flammer? link.. ?

- Live T.  

Foto - Vannsprut

30.des.2011 @ 23:42 i Annet 3 kommentarer

Da har jeg og speilrefleksen blitt gode venner, og vi har det veldig morsomt sammen ♥ Jeg legger ut noen vannsprut-bilder jeg tok en av de første dagene so jeg ble veldig fornøyd med.Det jeg gjorde var å sette et glass opp ned under vasken, og bar sette på full styrke (hvis det heter det).
 

Likte du bildene?
Vet du om noen annen måte man kan ta sånne bilder? 

-Live T. 

 

Live T.s fotoblogg ♥

Live T.s fotoblogg ♥ 13, Askim
Jeg heter Live, og er tretten år. Jeg har laget denne fotobloggen for å lære litt mer om foto, for syns det er utrolig morsomt å ta bilder. Kommer ikke til å blogge mer enn 1-2 ganger i uken, men håper du vil holde deg oppdatert! Legg GJERNE igjen tips i kommentarerfeltet!

Søk

hits